luni, 28 iulie 2008

Matei Apostolescu "boldly goes where no one has gone before" - City 13.01



“Inspiratia este ceea ce descoperi atunci cand ai curaj sa explorezi lumea din jurul tau, dar mai ales sa iti explorezi sinele si tot ce se intampla in mintea ta” Matei Apostolescu
City 13.01, lucrarea recent definitivata a lui Matei, deja foarte apreciata de comunitatea depthcore.com, reprezinta o invitatie cat se poate de simpla de a explora si descoperi un univers luminos si viu colorat. O existenta in care inspiratia apartine nu numai creatorului, ci si privitorului.
City 13.01 a fost de curand inscrisa in pack-ul Idio al depthcore.com. Daca vreti sa descoperiti arta si filozofia artistului Matei Apostolescu, aici gasiti cel mai recent interviu al sau.

Un comentariu:

Antioh spunea...

De ce oare artisti cu un talent incontestabil cum este si Apostolescu sunt cunoscuti/descoperiti/promovati in strainatate si pe la noi nimeni din mass media nu prea da doi bani pe ei? Trebuie oare sa asteptam sa moara si abea dupa sa le recunoastem valoarea sau poate doar sa plece din tara si abea dupa sa realizam ce am pierdut.
Felicitari pentru blog si galerie e o gura de aer "altfel" pe scena bucuresteana dar pe de alta parte poate ar trebui sa o mutati mai la vest cu vreo mie de mile caci tara asta devine din ce in ce mai de kk!