marți, 22 iulie 2008

Viktor Antonov

"Nu numai ca suprafetele, texturile si efectele de lumina imping limitele tehnologiei fara mila, dar in crearea lor s-a investit si multa grija si talent artistic. Peisajele teneborase, sumbre devin frumoase intr-un fel neobisnuit." BBC News

Viktor Antonov este unul dintre artistii digitali care a primit critici bune peste tot in jurul lumii pentru ca a reusit sa insereze operele lui intr-un domeniu in care prezenta artei digitale este neasteptata si surpinzatoare: jocurile video.
Primele referinte despre Viktor Antonov sunt cele in care ii este atribuit meritul de a fi creat lumea fantastica in care se petrece actiunea jocului Half Life. Dar Antonov este artistul care dincolo de ocupatia cotidiana, uimeste iubitorii de arta digitala din intreaga lume prin jocul spectaculos al luminii in toate operele sale. Noua ne place Antonov pentru tot ceea ce face. Ne place pur si simplu. Enjoy! : )


Sursa imaginii: www.renderosity.com


Sursa imaginii: www.hofarts.com


Sursa imaginii: www.igniq.com

2 comentarii:

Domius spunea...

asta inseamna ca veti avea lucrarile lui Viktor in galerie? sau se pregaeste vreo expozitie cu el?

115 spunea...

Nu facem inca nicio promisiune. Sunt insa artisti digitali care ne plac si despre care vom vorbi pe blog. Vei descoperi si mai multi daca ne vei urmari.